Ervaringen

Ik werk veel met Sandra samen in de uitvoering van ons Jong Talent Programma en dit ervaar ik als erg positief! Sandra is recht door zee, erg betrouwbaar, betrokken, en altijd vol inzet. In de rol van trainer komt ze altijd met mooie werkvormen in de voorbereiding en tijdens de training heeft ze echte aandacht voor de deelnemers, elk met eigen talenten en uitdagingen. Daarnaast is ze in het programma betrokken als coach en denkt ze mee over het strategische ontwerp van het programma. Deze veelzijdigheid zorgt ervoor dat ik graag met Sandra samenwerk!

De afgelopen drie jaar heeft Sandra meerdere teams ondersteund binnen mijn locaties, met mooie resultaten. Dit varieert van teambuilding tot individuele coaching. Sandra sluit goed aan bij de teams, haar manier van werken is direct, eerlijk en betrokken. Door haar open manier van communiceren en humor voelen mensen zich snel op hun gemak. Ik vind Sandra een betrouwbare en zeer professionele trainer. Waarmee het prettig samenwerken is.

Ik wil je zeer bedanken voor de training die je ons hebt gegeven. Ik ben van mening dat je meer dan de juiste snaren en aandachtspunten hebt geraakt en ons ook de ruime gelegenheid gaf om ‎hier oplossingen voor te vinden. ‎Hoewel ik geloofde in deze dag, zijn mijn verwachtingen overtroffen. Je combinatie‎ met ontspannen opdrachten, hoor en wederhoor en ruimte voor pittige discussie is knap verweven. Top momenten zijn je feedback naar collega,s (en mij), je doorvragen en het verkrijgen van totale stilte in de groep. Ik denk dat je een waardevolle bijdrage hebt geleverd aan hetgeen wat groep nu nodig heeft.

Na onze eerste teamdag hadden we een richting om samen mee aan de slag te gaan. Praktisch en passend bij de visie van het team.

Fijn om ook in het voortraject al afstemming te hebben met het team en elkaar over wat we belangrijk vinden en hoe het ontwikkeltraject vorm moet krijgen. Jou coaching helpt om letterlijk die stip aan de horizon te krijgen. Je nodigt het team uit om met elkaar na te denken over wat we willen binnen “onze” werkplek. Met je directe manier van vragen stellen weet je mensen uit te dagen verder te denken en tot de kern te komen. Door tussentijds steeds afstemming te hebben blijft het lopen en blijft het team in beweging.

Sandra valt op door haar authenticiteit. Energiek, kritisch, professioneel met een mooie balans tussen leiden en luisteren. Ze pikt signalen van anderen alert op, weet effectief af te stemmen op haar context. Daarbij houdt ze haar eigen kleur en weet ze steeds haar kern te bewaken. Gesprekken met haar heb ik als sprankelend en verruimend ervaren, a joy to work with:)

Sandra valt op door haar combinatie van resultaatgerichtheid en trainingsvaardigheden.

Teams binnen Triade hebben plezierige en leerzame teamdagen gehad met Sandra als trainer. Binnen een veilige setting is er veel gelachen en geleerd! Goed feedback geven en ontvangen, de neuzen dezelfde kant op en gebruik maken van elkaars kwaliteiten!

Sinds de teamtraining kan ik bepaalde dingen die me eerst frustreerden steeds beter loslaten. Ik heb er wel echt heel veel aan gehad.

Samen werken aan communicatie en leiderschap?