Aan de slag

Ik werk met en voor organisaties en professionals die op zoek zijn naar betere communicatie, samenwerking en leiderschap maar niet weten hoe dit aan te pakken. Mijn ondersteuning is afhankelijk van wat er nodig is. Soms geef ik trainingen, soms coach ik mensen individueel en in andere gevallen begeleid ik teams als procesbegeleider. Ook kun je bij mij terecht als je op zoek bent naar een ervaren dagvoorzitter.

Veilig en vertrouwelijk werken is altijd al een van mijn aandachtspunten geweest. Het woord ‘veilig’ heeft er sinds het jaar 2020 een andere dimensie bij gekregen. Daarom vertel ik je er hier graag meer over. Of lees hier onder direct wat ik voor je kan betekenen.

Als ik jouw team als procesbegeleider ondersteun, kan dat gaan over beter samenwerken, effectiever communiceren, de missie of visie van het team en andere zaken die spelen in het proces. De agenda van het team is leidend.

Hier enkele voorbeelden waarin ik met teams aan de slag ging met ontwikkeldoelen.

Liever met persoonlijke coaching aan de slag?
Tijdens de gesprekken bepaal jij als coachee wat er besproken wordt. Ons gesprek leidt naar een praktische benadering: welke opties zijn er, wat betekent dat voor je gedrag: wat kun je anders doen of zeggen?

Lees hier de voorbeelden van vragen die coachees mij stelden.

Als je inhoudelijk expertise in jouw team of organisatie mist op het gebied van gedrag en communicatie en leiderschap, kan ik je helpen.

In een persoonlijk intakegesprek spreek ik een doel met je af. Daarna  ontwerp ik een aanpak op maat. 

Hier enkele voorbeelden van trainingen die ik heb verzorgd.

Focus en scherpte tijdens een event of vergadering. Soms wil of kan je deze rol niet zelf op je nemen, door de positie die jij in de organisatie hebt. Of omdat externe expertise nodig is.

Ik denk graag mee over het ontwerp van een event of bijeenkomst.

Lees hier voorbeelden van mijn inzet als dagvoorzitter

Samen werken aan communicatie en leiderschap?