Maatwerk trainingen

Als je inhoudelijk expertise in jouw team of organisatie mist op het gebied van gedrag en communicatie en leiderschap, kan ik je helpen. Als ervaren gedragstrainer spreek ik in een persoonlijk intakegesprek een doel met je af. Daarna ontwerp ik een aanpak op maat met passende interventies.

Hieronder enkele voorbeelden van trainingen en programma’s die ik voor opdrachtgevers heb verzorgd.

Leiderschapsontwikkeling
Als leidinggevende komt er van alles op je af. Je expertise, jouw vakkennis is niet het probleem. Het zijn juist die nieuwe taken en verantwoordelijkheden er omheen die vragen om extra begeleiding en ontwikkeling.  
Wat is leiderschap en hoe leid ik mijzelf en anderen? En hoe werkt dat in een team met die diversiteit aan functies, ervaringen en persoonlijkheden. Hoe geef ik leiding aan verandering? Deze en meer vragen staan centraal tijdens dit een meerdaags programma.

Jong Talentenprogramma
Persoonlijke ontwikkeling, met diploma’s op zak je carrière starten en jezelf professioneel profileren… Als young professional komen verschillende uitdagingen bij elkaar. Maar hoe bind je jonge  talenten aan de visie van jouw organisatie? In diverse branches heb ik met organisaties meegewerkt aan het strategische ontwerp. Als gedragstrainer of als coach werd ik daarnaast ingezet bij de uitvoering. 

Communicatie- en gedragstrainingen (een greep uit opties)
  • Effectief samenwerken met collega’s met wie je het eigenlijk nooit eens bent.
  • Klantgericht werken volgens de regels van hospitality.
  • Time management – de waan van de dag overleven en doen wat je echt wilt.
  • Onderhandelen voor leuke mensen.
  • Assertief maar niet agressief, hoe stel ik mijn grenzen?

Samen werken aan communicatie en leiderschap?