Coaching

Liever met persoonlijke coaching aan de slag? Dan past een coachtraject misschien bij jou. Dit traject ontwerp ik op maat, op basis van jouw wensen en behoeften. We starten altijd met een vrijblijvend intakegesprek. Face to face gesprekken, een Skype-, of telefoongesprek of e-coachen. Alle combinaties zijn mogelijk. 

Tijdens de gesprekken bepaal jij als coachee wat er besproken wordt. Ons gesprek leidt naar een praktische benadering: welke opties zijn er, wat betekent dat voor je gedrag: wat kun je anders doen of zeggen?

Lees hieronder een paar voorbeelden van vragen van coachees. Heb jij ook een vraag en wil je meer inzicht in jezelf of anderen? Wil je een stap in je carrière zetten of even out-of-the-box sparren? Ik help je graag.

Ik bots regelmatig met anderen en ik zie niet precies wat ik hierin zelf teweegbreng. Ik voel me zeer onprettig bij deze situatie en zou graag inzicht willen in de oorzaak van dergelijke conflicten en tools nodig om er mee om te gaan.

Als ik een presentatie houd voor een groep mensen voel ik me niet op mijn gemak. Ik weet alles van de inhoud maar ik merk dat ik te veel denk aan ‘hoe sta ik hier eigenlijk?’ Zijn de anderen wel geboeid door wat ik zeg?

Ik hou van mijn werk en heb er plezier in. Maar ik ben niet tevreden over hoe een aantal zaken rondom het werk spelen. Waar ik vooral last van heb, is hoe ik reageer in bepaalde situaties. Ik blijf tobben met wat er speelt en baal hiervan. Ik wil mijzelf snappen en weer terugvinden.

Ik ben toe aan een vervolgstap in mijn carriere, ik wil breder kijken. Tot nu toe kwam alles op mijn pad en nu wil ik echt weten wat er bij mij past. Zodat ik met overtuiging kan zeggen ‘dit ben ik en dat kan ik’

Versterk je veerkracht
Uitdagingen horen bij het leven. Door het versterken van je veerkracht kun je alles aan wat er op je pad komt. Via het online platform Woosh5 ben ik een van de aangesloten e-coaches. Dit programma geeft je persoonlijke groei en veerkracht. Je volgt een traject met voor jou geselecteerde oefeningen, gebaseerd op jouw eerste veerkrachtmeting. Wetenschappelijk ondersteund, professioneel en op maat. Je hebt toegang tot meer dan 200 oefeningen om je veerkracht te versterken die je in je eigen schema kunt plaatsen. Volg je prestaties en track je vooruitgang in het dashboard en zie hoe je je ontwikkelt.

Samen werken aan communicatie en leiderschap?