Mijn verhaal en visie

Aandachtig en met focus kijken naar wat er gebeurt.

Toen, in het Vondelpark. Nu, naar mensen, processen en organisaties. Ik wil dingen graag snappen. Durf vragen te stellen. Kritisch, maar met inlevingsvermogen en denkend vanuit de ander. Zakelijk, maar met een persoonlijke benadering. Serieus, maar met humor. En bovenal resultaatgericht.

Mijn naam is Sandra Kamp. Met een bedrijfseconomische achtergrond heb ik meer dan 25 jaar ervaring met het aansturen, adviseren of ontwikkelen van mensen, teams en organisaties. Als business partner en adviseur van directie of raad van bestuur. Sinds 2012 werk ik als procesbegeleider en gedragstrainer in veranderprocessen rondom communicatie, samenwerking en leiderschap.

Ik ben gediplomeerd en geregistreerd bij de Nederlandse Orde van Beroepstrainers (NOBTRA). Door aanvullende opleidingen op het gebied van trainen, coachen en procesbegeleiden kan ik onderbouwd de complexiteit van mensen en organisaties onderzoeken en gebruiken in organisatie- en teamontwikkeling. 

Lees meer over mij.

 

Visie
Ik geloof er in dat je eerst jezelf moet snappen en vertrouwen voordat je een ander kunt snappen en vertrouwen.

Inzicht in jezelf en in anderen geven zelfvertrouwen, helpen je te ontwikkelen en zijn de basis van samenwerken, communiceren en groei.

Door opvoeding, ervaring, opleiding en onze waarden en normen zijn mensen verschillend van elkaar. Uitgaan van wat je ziet en niet van wat je denkt te zien maakt dat je echt oog hebt voor de ander. 

Aanpak en werkwijze
Na een persoonlijk intakegesprek ontwerp ik een aanpak die past. 

Door deze werkwijze en mijn ervaring stem ik af op wat nodig is met een persoonlijk en praktisch voorstel op maat.

Ik werk progressiegericht, een op de wetenschap gebaseerde werkwijze waarbij de groeimindset wordt gestimuleerd, er aandacht is voor de stappen die gezet worden en waar de focus ligt op wat mensen al goed kunnen.

Opleiding en certificering
Ik heb de vakopleiding gedragstrainer gevolgd en mijn diploma behaald via de School voor training van Karin de Galan

Daarnaast ben ik geregistreerd en erkend trainer bij de Nederlandse Orde van Beroepstrainers (NOBTRA). 

Ook heb ik aanvullende opleidingen gevolgd op het gebied van trainen, coachen en procesbegeleiden waar onder Management en Organisatieontwikkeling aan de TA academie

Samen werken aan communicatie en leiderschap?