Aanbod

Ik werk met en voor organisaties en professionals die op zoek zijn naar betere communicatie, samenwerking en leiderschap maar niet weten hoe dit aan te pakken. Mijn ondersteuning is afhankelijk van wat er nodig is. Ik begeleid teams als procesbegeleider. Of ben de gedragstrainer of supervisor in jullie programma rondom persoonlijke ontwikkeling. Ook kun je bij mij terecht als je op zoek bent naar een ervaren strategisch business partner of dagvoorzitter.

Lees hier onder wat ik voor je kan betekenen.

Team ontwikkeltraject

Als ik jouw team als procesbegeleider ondersteun, kan dat gaan over allerlei zaken die goede samenwerking en communicatie in de weg staan.

Ik help je op tafel te krijgen wat de stagnatie veroorzaakt en werk samen naar een zelforganiserend team.

Hier enkele voorbeelden waarin ik met teams aan de slag ging.

Graag denk ik met je mee in het strategisch ontwerp en de uitvoering van een ontwikkelprogramma voor vakprofessionals in jouw organisatie.

Of dat nou (startend) leidinggevenden, jonge talenten of andere groepen collega’s zijn.

Hier de mogelijkheden voor programma’s op maat

Als leidinggevende, directie- of Raad van Bestuurslid weet je waar je heen wilt.

Soms wil je out-of-the-box sparren met een ervaren business partner over de ontwikkeling van jouw (management) team of de organisatie.

Hier meer over de mogelijkheden van onze samenwerking

Focus en scherpte tijdens een event of vergadering. Soms wil of kan je deze rol niet zelf op je nemen, door de positie die jij in de organisatie hebt. Of omdat externe expertise nodig is.

Ik denk graag mee over het ontwerp van een event of bijeenkomst.

Hier voorbeelden van mijn inzet als dagvoorzitter

Samen werken aan communicatie en leiderschap?