Aanbod

Ik werk met en voor organisaties en professionals die op zoek zijn naar betere communicatie, samenwerking en leiderschap maar niet weten hoe dit aan te pakken. Mijn ondersteuning is afhankelijk van wat er nodig is. Ik begeleid teams als procesbegeleider. Of ben de gedragstrainer of supervisor in jullie programma rondom persoonlijke ontwikkeling. Ook kun je bij mij terecht als je op zoek bent naar een ervaren strategisch business partner of dagvoorzitter.

Lees hier onder wat ik voor je kan betekenen.

Team ontwikkeltraject

Als ik jouw team als procesbegeleider ondersteun, kan dat gaan over beter samenwerken, effectiever communiceren, de missie of visie van het team en andere zaken die spelen in het proces. 

Hier enkele voorbeelden waarin ik met teams aan de slag ging met ontwikkeldoelen.

In een werkomgeving waar inhoudelijke kennis essentieel is, ligt de focus vaak op regels, protocollen en werkwijzen. Inhoud alleen is niet voldoende om groei van de organisatie en mensen te realiseren.

Door jezelf persoonlijke te ontwikkelen, groei je op verschillende vlakken.

Hier de mogelijkheden voor programma’s op maat

Focus en scherpte tijdens een event of vergadering. Soms wil of kan je deze rol niet zelf op je nemen, door de positie die jij in de organisatie hebt. Of omdat externe expertise nodig is.

Ik denk graag mee over het ontwerp van een event of bijeenkomst.

Hier voorbeelden van mijn inzet als dagvoorzitter

Samen werken aan communicatie en leiderschap?