Intensief 1 : 1 traject

Als ervaren leidinggevende, directie- of Raad van Bestuurslid weet je waar je heen wilt. Je verzamelt graag mensen om je heen die dezelfde kant opgaan als jij.

Soms gaat het niet zoals je wilt. Met jouw collega’s leidinggevenden kun je vakinhoudelijk overleggen. 

Maar soms wil je out-of-the-box sparren met een ervaren business partner over de interne samenwerking of de ontwikkeling van jouw (management) team of de organisatie. 

Met een bedrijfseconomische achtergrond heb ik meer dan 25 jaar ervaring met het aansturen, adviseren of ontwikkelen van mensen, teams en organisaties. 

Plan een strategiecall met mij in om te kijken of ik kan helpen met jouw vraag.

Onze huidige werkwijze belemmert de groei van het bedrijf. Tot nu toe ontwikkelden wij ons organisch maar er moet nu echt iets veranderen. Ik zoek ondersteuning bij het mogelijk opnieuw inrichten van de organisatiestructuur. 

Mijn managementteam is toe aan een volgende stap. Ze verstaan hun vak prima maar het gaat nu om leiderschap. Hoe bevorder ik taakvolwassenheid en het nemen van verantwoordelijkheid? 

Ik wil een aantrekkelijke werkgever zijn met aandacht voor ontwikkeling, diversiteit en inclusie. Wel op een manier die past bij onze organisatie. Hoe pak ik dit aan?

Ik bots met een ander en zie niet precies wat ik hierin zelf teweegbreng. Ik zou graag inzicht willen in de oorzaak van dergelijke conflicten en tools nodig om er mee om te gaan.

Samen werken aan communicatie en leiderschap?