Reviews van opdrachtgevers

Ik werk veel met Sandra samen in de uitvoering van ons Jong Talent Programma en dit ervaar ik als erg positief! Sandra is recht door zee, erg betrouwbaar, betrokken, en altijd vol inzet. In de rol van trainer komt ze altijd met mooie werkvormen in de voorbereiding en tijdens de training heeft ze echte aandacht voor de deelnemers, elk met eigen talenten en uitdagingen. Daarnaast is ze in het programma betrokken als coach en denkt ze mee over het strategische ontwerp van het programma. Deze veelzijdigheid zorgt ervoor dat ik graag met Sandra samenwerk!

De afgelopen drie jaar heeft Sandra meerdere teams ondersteund binnen mijn locaties, met mooie resultaten. Dit varieert van teambuilding tot individuele coaching. Sandra sluit goed aan bij de teams, haar manier van werken is direct, eerlijk en betrokken. Door haar open manier van communiceren en humor voelen mensen zich snel op hun gemak. Ik vind Sandra een betrouwbare en zeer professionele trainer. Waarmee het prettig samenwerken is.

Sandra Kamp heeft in haar procesbegeleiding en coaching van leidinggevenden en professionals eigenaarschap en progressie steeds centraal staan. Wat zijn de gestelde doelen en kaders? Wat heeft de ander nodig om (een eerste) volgende stap te gaan zetten? Waar gaat dat al goed en hoe kan dit verder verbreed worden? Alleen en met elkaar. Ze weet samen met de ander uitdagingen en obstakels concreet te krijgen zodat perspectief en handelingsscenario’s moeiteloos ontstaan.Als samenwerkingspartner werk ik bijzonder graag met Sandra omdat ze voortdurend afstemt en inspeelt op waar ik ben. Datzelfde doet ze met leiderschapsteams.

Ik heb het genoegen gehad om Sandra Kamp in actie te zien als dagvoorzitter tijdens verschillende evenementen. Haar professionaliteit, inzicht en betrokkenheid zijn bewonderenswaardig. Ze weet de juiste toon te vinden, introduceert sprekers met flair en weet het publiek te boeien. Ik beveel Sandra van harte aan als dagvoorzitter!

Ik wil je zeer bedanken voor de begeleiding die je ons hebt gegeven. Ik ben van mening dat je meer dan de juiste snaren en aandachtspunten hebt geraakt en ons ook de ruime gelegenheid gaf om ‎hier oplossingen voor te vinden. ‎Hoewel ik geloofde in deze dag, zijn mijn verwachtingen overtroffen. Je combinatie‎ met ontspannen opdrachten, hoor en wederhoor en ruimte voor pittige discussie is knap verweven. Top momenten zijn je feedback naar collega,s (en mij), je doorvragen en het verkrijgen van totale stilte in de groep. Ik denk dat je een waardevolle bijdrage hebt geleverd aan hetgeen wat groep nu nodig heeft.

De samenwerking met Sandra kenmerkt zich door energie en inleving. Sandra coacht onze jonge talenten zowel online en offline. Hierin weet ze als geen ander haar ervaringen te vertalen naar de context van onze praktijk. Een enorm betrokken en gedreven coach, waar het heel fijn mee samenwerken is.

Sandra was dagvoorzitter bij twaalf medewerkersdagen. Ze heeft deze dagen met heel veel enthousiasme op een professionele wijze begeleid. Zij opende en sloot de dagen met creativiteit en power en kreeg de zaal lekker mee. Haar enorme positiviteit, open persoonlijkheid en gedegen voorbereiding brengen het gewenste resultaat.

Met mijn MT bespreek inhoudelijke zaken over mijn bedrijf. Met mijn vrienden kan ik over persoonlijke dingen praten. Met Sandra kan ik sparren over alles wat daar tussen in zit. Af en toe een update met haar geeft me weer inzicht over hoe ik dingen het beste kan oppakken.

Sandra is sterk in het analyseren van het groepsprocessen. Ze is betrokken en energiek. In de leiderschapstraining die ze voor de KNRM heeft gegeven heeft zij laten zien in staat te zijn de algemene principes toe te passen op een zeer specifieke omgeving. Ik heb met veel plezier mogen samenwerken met haar.

We hebben Sandra gevraagd ons te helpen bij onze teamontwikkeling. Met de groei van het bedrijf kwamen er uitdagingen op ons pad en hebben wij o.a. onze kernwaarden opnieuw benoemd en het team deels opnieuw ingericht. Het begeleiden van dit proces heeft Sandra uitstekend gedaan. Daarnaast was ze een fijne sparringpartner!

Na onze eerste teamdag hadden we een richting om samen mee aan de slag te gaan. Praktisch en passend bij de visie van het team.

Fijn om ook in het voortraject al afstemming te hebben met het team en elkaar over wat we belangrijk vinden en hoe het ontwikkeltraject vorm moet krijgen. Jou coaching helpt om letterlijk die stip aan de horizon te krijgen. Je nodigt het team uit om met elkaar na te denken over wat we willen binnen “onze” werkplek. Met je directe manier van vragen stellen weet je mensen uit te dagen verder te denken en tot de kern te komen. Door tussentijds steeds afstemming te hebben blijft het lopen en blijft het team in beweging.

Teams binnen Triade hebben plezierige en leerzame teamdagen gehad met Sandra als trainer. Binnen een veilige setting is er veel gelachen en geleerd! Goed feedback geven en ontvangen, de neuzen dezelfde kant op en gebruik maken van elkaars kwaliteiten!

Sinds de teambegeleiding kan ik bepaalde dingen die me eerst frustreerden steeds beter loslaten. Ik heb er echt heel veel aan gehad.

Samen werken aan communicatie en leiderschap?