Mijn boek 'Niks is wat het lijkt'

In mijn werk pleit ik voor meer nieuwsgierigheid. Kijk naar de ander, stel vragen en luister. Niet om te antwoorden maar om te begrijpen.

Inmiddels staat nieuwsgierigheid ook centraal in het boek dat ik aan het schrijven ben. Omdat ik denk dat dit onderwerp meer dan ooit past bij de tijdgeest waarin wij leven.

In een wereld waarin het belangrijk voelt om succesvol te zijn, laten we vaak alleen onze buitenkant zien. Niks is dan wat het lijkt. Tel daar de snelle en ontelbare mogelijkheden bij op om prestaties en overwinningen met elkaar te delen en de verwachtingen die we onszelf en anderen opleggen. Dan kan het behoorlijk eenzaam voelen als iets niet gaat zoals je het had bedacht.

In korte verhalen wil ik invoelbaar maken wat het onzichtbare effect is van deze eenzaamheid en moedig je aan jouw nieuwsgierigheid aan te zetten. Zodat eenzaamheid geen taboe meer is maar een gespreksonderwerp.

Het boek is in wording. 

Vast iets lezen? Eerder publiceerde ik dit verhaalOok schrijf ik er artikelen over op LinkedIn. En als je echt nieuwsgierig bent, kun je mijn schrijfaccount volgen op Instagram.

Samen werken aan communicatie en leiderschap?